Συνεργείο

Car Service

Service

Η αγορά ενός αυτοκινήτου είναι το πρώτο βήμα για την δημιουργία μίας σχέσης εμπιστοσύνης . Εκεί όμως που γίνεται η διαφορά για μία εταιρεία είναι στο κομμάτι του after sales. Την συντήρηση του αυτοκινήτου σας θα αναλάβει το έμπειρο, εξειδικευμένο και άψογα εκπαιδευμένο προσωπικό μας.

Με τεχνικούς που έχουν κάνει όλα τα απαραίτητα σεμινάρια και εκπαιδεύσεις τόσο στην Nissan όσο και στην Renault. Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και ειδικά εργαλεία σε ένα περιβάλλον που θα σας κάνει να νιώσετε σιγουριά για την συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας.

Κλείστε Ραντεβού

Βαφείο - Φανοποιείο

Το τμήμα φανοβαφείου θα είναι δίπλα σας σε κάποια ατυχία που μπορεί να έχετε και θα φροντίσουμε το αυτοκίνητο σας να γίνει σαν καινούριο με όσο δυνατόν λιγότερη ταλαιπωρία για εσάς. Επιπλέον αναλαμβάνουμε τον "καλλωπισμό" του αυτοκίνητου σας υπάρχει διαθέσιμη υπηρεσία για γυάλισμα και κεραμική επίστρωση σε ανταγωνιστικές τιμές.

Κλείστε Ραντεβού
Car Painting
Quickest Expert

Βραβείο «The Elite NISTEC 2018 - Quickest Expert»

Ο τεχνικός υπεύθυνος του συνεργείου της Nissan Κυριακούδης, κος Κυριακούδης Απόστολος, τιμήθηκε από τη Nissan Ευρώπης σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο εκπαίδευσης της Renault, le Plessis Robinson, στο Παρίσι της Γαλλίας. Αυτή η μεγάλης σημασίας βράβευση στον ενδέκατο διαγωνισμό «The Elite NISTEC 2018» κατατάσσει τόσο τον ίδιο, όσο και την Nissan Κυριακούδης στην elite των συνεργατών του ευρωπαϊκού τμήματος της μάρκας.

Κλείστε Ραντεβού
Greece 2.0