logo logo
Background Image Background Image Background Image Background Image Background Image

Νέο Nissan Juke

Nέο Nissan JUKE, τώρα & σε έκδοση Full Hybrid! Μια συναρπαστική εξηλεκτρισμένη εμπειρία.

Το νέο Nissan JUKE είναι σχεδιασμένο για να ταιριάξει απόλυτα στον τρόπο της ζωής σας: Είναι μεγαλύτερο και πιο ευρύχωρο από το προηγούμενο JUKE και μπορεί να μεταφέρει περισσότερα πράγματα.


Με τον έξυπνο και εκλεπτυσμένο επανασχεδιασμό του αυθεντικού αστικού crossover, το Νέο Nissan Juke συνδυάζει εξαιρετική εμφάνιση με αποτελεσματική αεροδυναμική, προσφέροντας κορυφαία οδηγική απόλαυση σε κάθε διαδρομή.

car image

Κινητήρες:

Το νέο Nissan JUKE κινείται από έναν ελαφρύ αλλά πανίσχυρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης.

Bose personal plus:

Βυθιστείτε σε μία τελείως προσωποποιημένη ακουστική εμπειρία 360°. Με τα ηχεία Bose® UltraNearfield™ που βρίσκονται ενσωματωμένα στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων (ανάλογα με την έκδοση), έχετε εκπληκτική καθαρότητα ήχου και μία μοναδική προσωπική εμπειρία.

Intelligent Mobility:

To Nissan Intelligent Mobility σας προσφέρει έναν εντελώς νέο τρόπο μετακίνησης. Στο νέο Nissan JUKE, θα οδηγήσετε με περισσότερη αυτοπεποίθηση και περισσότερη συνδεσιμότητα με τον κόσμο γύρω σας.

Around View Monitor:

Tέρμα το άγχος με την στάθμευση. Το Around View Monitor, είναι ένα σύστημα καμερών που σας δίνει μια προβολή 360 ° του αυτοκινήτου σας, με δυνατότητα επιλογής εστίασης στο μπροστινό, πίσω και πλευρικό άκρο, προκειμένου να έχετε μια πλήρη εικόνα κατά τη στάθμευση.

Νέο Nissan NissanConnect:

Με το NissanConnect, το Νέο Juke γίνεται ο καλύτερος "φίλος" του δικού σας smartphone. Διαθέσιμο με νέες περισσότερο έξυπνες εφαρμογές, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην μουσική σας, στο newfeed του Facebook, σε tweets, στις συμβουλές του TripAdvisor, καθώς και σε πολλά άλλα με άμεσο τρόπο.

Intelligent Park Assist:

Άφηστε στο Νέο Nissan Juke τα "καθήκοντα" στάθμευσης, όπως το παρκάρισμα σε δύσκολα σημεία. Με τις τεχνολογίες "Ευφυής πέδηση έκτατης ανάγκης, "Σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας" και "Ευφυές σύστημα αυτόματων προβολέων με προσαρμοσμένο φωτισμό" το παρκάρσιμα και οι ελιγμοί γίνονται ‘παιχνίδι’ με ένα έξτρα ζευγάρι ‘μάτια’


Video


εξωτερικα
εσωτερικα

Κινητηρες

Το νέο Nissan JUKE κινείται από έναν ελαφρύ αλλά πανίσχυρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης
DIG-T 117 :
Ιπποδύναμη
117 PS
Κυβικά
1000 cc
Προδιαγραφές
Euro6d
Καύσιμο
Βενζίνη
Μέγιστη ροπή
180 NMDIG-T 117 DCT :
Ιπποδύναμη
117 PS
Κυβικά
1000 cc
Προδιαγραφές
Euro6b
Καύσιμο
Βενζίνη
Μέγιστη ροπή
180 NM


Στείλε μας τώρα τα στοιχεία σου
και οδήγησε το νέο Nissan Juke